{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

La teva terrassa o balcó pot canviar molt si en comptes de testos de color terra, aprofites i t’atreveixes a decorar-los tu mateixa. En aquest vídeo t’ensenyarem a decorar un test amb la tècnica del decoupage, i un cop apresa, podràs utilitzar-la per decorar de manera única i original altres elements de la casa.

El decoupage consisteix a decorar superfícies amb imatges impreses en paper o en robes que es poden enganxar sobre diversos suports, com ara la fusta, el metall, el vidre o la ceràmica, que farem servir nosaltres.

El resultat final ha de fer que sembli un dibuix fet a mà. Fins i tot hi ha tècniques de pàtines i pintures perquè es vegi envellit. Però això ja depèn del que vulguis fer. Amb aquests testos les plantes lluiran molt més i donaran un toc original a casa teva.

Normalment per a aquesta tècnica es fan servir tovallons de paper, perquè tenen una capa principal amb el motiu decorat i dues capes més sense dibuix, que no hem d’emprar perquè no tenen estampat. Com que aquesta capa final amb què ens quedem és tan fina, necessiten poques mans de vernís.

A més dels tovallons, necessitarem tisores, pega, cola blanca, vernís, pintures de colors, un parell de pinzells i una llima per polir la superfície del test.

Com es prepara?