{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Te’n surts molt bé a la feina, però també és important que els teus companys i clients no només se n’adonin sinó que vegin que tens potencial per avançar i ascendir. Si aconsegueixes que se’t reconegui el potencial, estaràs avançant per millorar la teva carrera professional i, a més, trobaràs que tens encara més empenta per arribar allà on vols!

Estigues present

És important estar present, tant físicament com intel·lectual, en les reunions i també en qualsevol conversa professional. Si et conviden a una reunió que no t’afecta directament, fes l’esforç d’anar-hi. El simple fet d’estar-hi present farà que els altres et tinguin en compte i et valorin. Proposa’t el repte de fer un comentari cada vegada com a mínim. Encara que només facis una pregunta o elogiïs la proposta d’algú, transmetràs interès i implicació, i això els teus companys ho valoraran i admiraran, conscientment o no inconscientment.

Fes-te un seguiment

Fer un seguiment del teu progrés (o el del teu projecte) de forma periòdica és imprescindible per dues raons. En primer lloc, si el client/company no està satisfet amb algun aspecte de la teva feina, ho sabràs immediatament i podràs arreglar-ho abans que suposi un problema. D’altra banda, si la feina està bé, el fet que t’interessis pel progrés servirà com a recordatori del teu èxit i la teva eficàcia per al client o company de feina.

Sigues positiu

A vegades, això és més fàcil de dir que de fer, però si mantens una actitud entusiasta i resolutiva, segur que els teus companys agrairan treballar amb tu i, a més, tindrà un efecte beneficiós per al teu propi estat mental.

Demostra les teves habilitats de lideratge

“Cal entendre que el lideratge no té a veure amb la tecnologia, sinó amb les persones" (Bob Burg). Exacte: el lideratge consisteix a tractar amb persones. Demostra les teves habilitats diplomàtiques i orientadores fent-te càrrec de més companys de càrrecs inferiors. Si actues com a model, et guanyaràs la seva admiració i els teus companys de feina s’adonaran del teu esforç i de la teva capacitat natural de lideratge.

Treballa en equip

És important saber liderar per demostrar el teu potencial a la feina, però és tant o més rellevant saber treballar en equip i demostrar-ho. Procura dedicar temps a escoltar els altres i evita les crítiques negatives. Felicita els teus companys d’equip sempre que sigui possible quan assoliu èxits conjunts i sempre ho recordaran.

Fes servir la teva creativitat

Ets una persona perspicaç i creativa per naturalesa. Assegura’t que els teus companys de feina se n’adonen! Contempla els problemes com a oportunitats on pots fer servir les teves habilitats, i troba una solució abans que ningú altre. A vegades és útil ser original i els teus esforços per resoldre un contratemps de forma creativa seran vistos de forma positiva. Fer servir la teva creativitat per fer suggeriments, per exemple, per millorar el flux de treball, l’eficàcia o simplificar un procés determinat. Si dediques un temps a fer més fàcil i eficient la vida dels altres, els teus companys de feina valoraran el teu potencial creatiu.

Com es prepara?