{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Com que molt aviat arriba Carnaval, avui us donaré idees de disfresses amb materials reciclats per a nens. Així, i sense gastar gaires diners, menuts i grans gaudireu d'aquest dia com mai!

A casa, ja sabeu tots que és molt important estalviar i fomentar el reciclatge , oi? Doncs, com ja vam veure per Halloween, per què no ho fem també per Carnaval?

Que entretingut si per Carnaval us proposeu muntar una festa de disfresses! Podeu convidar tots els amics a disfressar-se d'un personatge cinematogràfic famós o, simplement, fixar una temàtica. Us imagineu tota la família disfressada d'animals? Que divertit!

Per anar agafant idees, us he preparat aquesta selecció de disfresses reciclades per a la mainada de casa:

  • Disfresses reciclades i disfresses per a nens petits:en aquesta pàgina web de treballs manuals infantils trobareu disfresses per a la mainada com, per exemple, ales de fada, màscares, barrets i gorres, ulleres, etc. Veureu que ho explica tot d'una manera molt fàcil i els resultats són increïbles i amb un acabat professional!
  •  Disfresses i carnaval:totes les disfresses i les idees que necessiteu per disfressar els nens de manera artesanal i realment sorprenent! Tot el que necessiteu per posar-vos a treballar amb les disfresses casolanes per a aquest Carnaval 2013: superheroi, estrella, ovella... Sorprenent!
  • Treballs manuals de disfresses per a nens per Carnaval: aquesta pàgina és genial! No només teniu força idees per fer disfresses reciclades sinó que, a més, aquí també hi ha un munt d'idees per al maquillatge que complementa les disfresses de la mainada!
  • I, per acabar, una dotzena d'idees per fer disfresses artesanals i barates: soldat, cuiner, monstre, etc. Fins i tot hi ha disfresses per a nadons i disfresses casolanes per a mascotes! Ja ho veieu, si us atreviu amb tot, podeu disfressar tota la família i passar-vos-ho d'allò més bé!

Tot i que, si no voleu que us doni gaire feina, també us proposo una festa una mica més senzilla, com barrets o màscares, i fer votacions del més original, el més treballat, etc. Milers d'idees per passar-ho pipa en família per Carnaval sense que la butxaca se'n ressenti!

Ja m'explicareu com ha anat! Passeu-vos-ho molt bé!

Com es prepara?