{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Si vols mantenir les arnes a ratlla i, alhora, evitar que tota la roba faci olor de naftalina, t’ensenyem aquest truc senzill i molt efectiu perquè no es tornin a acostar a la teva roba. Omple els armaris i els calaixos de bossetes aromàtiques, com les que et mostrem en aquest vídeo, i aprofita els productes que ens ofereix la natura. 

La pell dels cítrics desprèn una aroma que no agrada als insectes i, encara que nosaltres només utilitzem cítrics i claus d’olor, si vols, pots afegir-hi també uns grans de pebre negre, llorer i flors d’espígol. Si no tens bossetes, també pots emprar mocadors vells que ja no facis servir.

 

Omple les bossetes aromàtiques, com les que et mostrem en aquest vídeo, i col·loca-les als armaris i als calaixos, principalment entre les teves peces favorites, perquè quedin protegides d’arnes i d’insectes en general. I tot plegat, aprofitant els productes que ens ofereix la natura.

I, sobretot, recorda que abans de guardar la roba per a la temporada següent, a banda de rentar-la, cal que la planxis bé, perquè és la millor manera d’eliminar les possibles larves que puguin quedar entre la roba i que són les que ataquen el cotó.

Com es prepara?