{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Esmorzars de pel·lícula

Si vols gaudir dels esmorzars més cinematogràfics, converteix aquí els teus punts en pel·lícules Rakuten TV i agafa les crispetes!

Ets més d’un esmorzar amb diamants o d’unes creps amb nata? Siguis com siguis, hi ha un esmorzar de pel·lícula per tu. Perquè hi ha esmorzars dignes d’un Oscar i esmorzars que ja l’han guanyat. T’atreveixes a crear la teva versió més original dels esmorzars més cinematogràfics?

­­­Esmorza amb diamants

Un bretzel i un cafè per emportar. És l’únic que necessites per esmorzar com l’Audrey Hepburn. Prepara galetes salades amb forma de llaç i una tassa de cafè al teu gust. Ja només et faltarà un aparador ple de diamants!

Atreveix-te amb un esmorzar bestial

Si t’atreveixes amb un esmorzar d’allò més animal, Alvin y las Ardillas estan disposats a ensenyar-te a preparar unes creps amb extra de nata. Sembla increïble que uns animals tan petitons puguin preparar un esmorzar d’aquestes dimensions...

Esmorzar rutinari  

Si ets dels que esmorzen cada dia el mateix, a la mateixa hora i a la mateixa taula, el teu esmorzar de pel·lícula és sense cap dubte el de Pulp Fiction. L’inici i el final del film transcorre en la mateixa cafeteria i en el mateix moment, això sí, des de punts de vista molt diferents. Un esmorzar d’allò més normal...

Menja’t la vida!

Menja’t els dies, els somriures i els dies de sol. Però no et mengis als nens! Segur que recordes amb angoixa aquesta escena de Cariño, he encogido a los niños en la que Rick Moranis gairebé es menja als seus fills camuflats en un bol de cereals. Compte!

Esmorzar de por

Si el que vols és un esmorzar que et porti a la quarta dimensió, fixa’t en el simpàtic fantasma Casper i pren nota: posa’t la gorra de xef i comença a mesclar ingredients per preparar un esmorzar continental al complet.

Sigui com sigui el teu esmorzar de pel·lícula, serà el millor. Perquè tindrà al millor protagonista: tu.

Com es prepara?