{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Hola a tothom!

Ja ha començat el nou any, el 2013, i s'han acabat les entranyables festes nadalenques. Sabeu què ve ara, oi? Les rebaixes! Per aquest motiu, avui us donaré uns quants consells per anar a comprar de rebaixes, llegiu-los, veureu que val la pena!

Tenir en compte uns quants consells bàsics per anar a comprar de rebaixes és fonamental per evitar les compres compulsives i no gastar més del compte, però a més, per trobar allò que realment us anirà bé tenir! Així que, per treure el màxim partit a la temporada de descomptes i no acabar llençant els diners, hauríeu de fixar-vos en:

 1. Anàlisi de l'armari: en primer lloc, heu de fer una ullada a l'armari. I és que, per comprar de manera intel·ligent, heu de començar considerant les peces que no teniu o les que us falten per complementar un conjunt, i les que ja teniu però que s'han de renovar, per la qual cosa en buscarem una de similar.
 2.  Feu una llista de necessitats: anoteu-hi les conclusions de l'anàlisi de l'armari. Us recomano que la porteu a sobre el dia que aneu de rebaixes i procureu no sortir-vos gaire de la llista.
 3.  Amb qui hi anireu? també us heu de plantejar si voleu anar de rebaixes sols o acompanyats. En cas que vulgueu anar-hi amb algú, heu de triar la persona adequada:que sigui objectiva, que no us inciti a comprar, que tingui paciència i que sigui sincera.
 4.  Fixeu-vos un pressupost: per sortir de rebaixes heu de definir quants diners us voleu gastar. Lògicament, el pressupost ha d'estar d'acord amb els vostres ingressos i la vostra disponibilitat per invertir en roba, no creieu?
 5.  Compreu peces bàsiques per fer un bon fons d'armari: les rebaixes són un bon moment per buscar peces bàsiques, aquelles que no passen mai de moda i que denominem fons d'armari:un abric negre, una camisa blanca, uns texans, un vestit negre, uns pantalons de vestir negres, etc.
 6.  Encerteu amb la talla: a vegades caieu en l'error de comprar una cosa que us queda massa justa pensant en el pes que perdreu o bé massa gran pensant que ja ho arreglareu, eviteu-ho!
 7.  Penseu primer, després compreu: és totalment recomanable apostar per peces "rendibles" i evitar comprar peces soltes que després no combinen amb res. Els experts diuen que, per saber si una peça de roba és rendible, s'ha de poder combinar com a mínim amb tres parts de baix o de dalt que ja tinguem a l'armari. Així que, si surten tres combinacions possibles, compreu!
 8. Rebaixes en línia: a les rebaixes d'estiu passades ja vam veure la comoditat de no haver de fer cues i poder comprar còmodament des de casa gràcies als webs outlet o altres pàgines webs de peces que ofereixin rebaixes.
 9. Emproveu-vos la roba: emprovar-se la peça abans de decidir és indispensable, encara que hi hagi molta gent a l'emprovador o tingueu poc temps. Encara que sigui barat o penseu que és una autèntica ganga, si no us afavoreix o no us queda bé, no serveix de res. Heu de provar-vos-ho per veure com us queda!
 10. Comproveu la qualitat: us recomanem que feu atenció als petits detalls per veure la qualitat de la peça abans de comprar-la:botons, tall dels estampats, folre, cremalleres, complements i altres adorns, pedreries o brodats, etc.

Quanta informació! Espero que us sigui d'utilitat per anar de rebaixes. I recordeu que també hem vist anteriorment com podem renovar l'armari a baix cost i altres consells per comprar amb criteri durant les rebaixes. I, si voleu tenir-ne més informació, us deixo una pàgina web de tècnics professionals en assessoria d'imatge i estilisme.

Per comprar de manera intel·ligent recordeu: primer penseu i després compreu!

Community Manager de Danone

Com es prepara?