{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Hola a tothom!

Ja ha començat el nou any, el 2013, i s'han acabat les entranyables festes nadalenques. Sabeu què ve ara, oi? Les rebaixes! Per aquest motiu, avui us donaré uns quants consells per anar a comprar de rebaixes, llegiu-los, veureu que val la pena!

Tenir en compte uns quants consells bàsics per anar a comprar de rebaixes és fonamental per evitar les compres compulsives i no gastar més del compte, però a més, per trobar allò que realment us anirà bé tenir! Així que, per treure el màxim partit a la temporada de descomptes i no acabar llençant els diners, hauríeu de fixar-vos en:

 1. Anàlisi de l'armari: en primer lloc, heu de fer una ullada a l'armari. I és que, per comprar de manera intel·ligent, heu de començar considerant les peces que no teniu o les que us falten per complementar un conjunt, i les que ja teniu però que s'han de renovar, per la qual cosa en buscarem una de similar.
 2.  Feu una llista de necessitats: anoteu-hi les conclusions de l'anàlisi de l'armari. Us recomano que la porteu a sobre el dia que aneu de rebaixes i procureu no sortir-vos gaire de la llista.
 3.  Amb qui hi anireu? també us heu de plantejar si voleu anar de rebaixes sols o acompanyats. En cas que vulgueu anar-hi amb algú, heu de triar la persona adequada:que sigui objectiva, que no us inciti a comprar, que tingui paciència i que sigui sincera.
 4.  Fixeu-vos un pressupost: per sortir de rebaixes heu de definir quants diners us voleu gastar. Lògicament, el pressupost ha d'estar d'acord amb els vostres ingressos i la vostra disponibilitat per invertir en roba, no creieu?
 5.  Compreu peces bàsiques per fer un bon fons d'armari: les rebaixes són un bon moment per buscar peces bàsiques, aquelles que no passen mai de moda i que denominem fons d'armari:un abric negre, una camisa blanca, uns texans, un vestit negre, uns pantalons de vestir negres, etc.
 6.  Encerteu amb la talla: a vegades caieu en l'error de comprar una cosa que us queda massa justa pensant en el pes que perdreu o bé massa gran pensant que ja ho arreglareu, eviteu-ho!
 7.  Penseu primer, després compreu: és totalment recomanable apostar per peces "rendibles" i evitar comprar peces soltes que després no combinen amb res. Els experts diuen que, per saber si una peça de roba és rendible, s'ha de poder combinar com a mínim amb tres parts de baix o de dalt que ja tinguem a l'armari. Així que, si surten tres combinacions possibles, compreu!
 8. Rebaixes en línia: a les rebaixes d'estiu passades ja vam veure la comoditat de no haver de fer cues i poder comprar còmodament des de casa gràcies als webs outlet o altres pàgines webs de peces que ofereixin rebaixes.
 9. Emproveu-vos la roba: emprovar-se la peça abans de decidir és indispensable, encara que hi hagi molta gent a l'emprovador o tingueu poc temps. Encara que sigui barat o penseu que és una autèntica ganga, si no us afavoreix o no us queda bé, no serveix de res. Heu de provar-vos-ho per veure com us queda!
 10. Comproveu la qualitat: us recomanem que feu atenció als petits detalls per veure la qualitat de la peça abans de comprar-la:botons, tall dels estampats, folre, cremalleres, complements i altres adorns, pedreries o brodats, etc.

Quanta informació! Espero que us sigui d'utilitat per anar de rebaixes. I recordeu que també hem vist anteriorment com podem renovar l'armari a baix cost i altres consells per comprar amb criteri durant les rebaixes. I, si voleu tenir-ne més informació, us deixo una pàgina web de tècnics professionals en assessoria d'imatge i estilisme.

Per comprar de manera intel·ligent recordeu: primer penseu i després compreu!

Community Manager de Danone

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre