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dificultat
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Hi ha moltes fruites i verdures que, quan es pelen i entren en contacte amb l’aire, comencen a oxidar-se ràpidament i agafen un color fosc que és impossible d’eliminar. Si vols que les pomes, les peres, les carxofes o les albergínies quedin perfectes, fes una ullada a aquest truc senzill. Només necessitaràs unes branquetes de julivert i unes gotes de llimona. No et perdis el nostre consell!

Com es prepara?

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Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

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Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

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Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

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