{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

Tenir la roba neta de tota la casa suposa haver de posar moltes rentadores, a més d’una despesa mensual important en detergent. Per això t’ensenyem com fer el teu detergent a casa amb materials molt barats i amb l’opció de posar-hi alguna essència natural, com ara suc de llimona, perquè la teva roba faci olor de net. Ja veuràs quin estalvi!

Nosaltres hem recuperat els secrets que feien servir les nostres àvies, amb materials molt bàsics, però amb els quals aconseguien que tot estigués net gastant pocs diners i que, a més, fes bona olor.

 

Per elaborar-lo emprem carbonat sòdic, un component essencial en la fabricació de detergents, i el bòrax, un derivat del bor que també s’utilitza amb molta freqüència en detergents, suavitzants, sabons i desinfectants, perquè neutralitza el pH quan és massa àcid o alcalí.

A més, et caldrà una pastilla de sabó, un ratllador, una cassola gran i un cossi per fer-hi la barreja. Podràs guardar-lo en recipients reciclats d’altres productes de neteja. Això sí: és important que deixis passar de tres setmanes a un mes abans de fer-lo servir, perquè hagi pres consistència i s’hagi tornat més cremós i menys líquid.

T’ensenyem com fer el teu a casa amb l’opció de posar-hi alguna essència natural, com ara suc de llimona, perquè la teva roba faci olor de net. Ja veuràs quin estalvi!

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre