{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

És increïble com amb un parell de pintures de colors vius i intensos es pot canviar tant l’aspecte d’un element bàsic i senzill com és un ventilador.

En aquest vídeo t’ensenyem una manera superfàcil de donar un toc de color a la casa, pintant de diferents colors les aspes del ventilador. Ideal per decorar l’habitació dels nens!

Hi ha ventiladors que estan collats i per accedir a les aspes s’ha de fer servir un tornavís. Assegura’t que quan tornis a col·locar-hi la reixeta, quedi ben subjecta.

Com més aspes tingui el ventilador, més bonic serà l’efecte final. A més, és millor que triïs un ventilador amb les aspes blanques, perquè farà que els colors quedin més clars i vistosos. Si són de color negre és millor que hi facis una primera capa de pintura blanca abans de començar.

Una altra manera de decorar el ventilador és dibuixar-hi motius circulars o ratlles verticals i utilitzar una gamma de colors més àmplia. I si vols augmentar-ne encara més l’efecte, atreveix-te a pintar també a la reixeta, així l’efecte multicolor serà més complet.

Com es prepara?