{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Hola una altra vegada!

Fa uns quants dies, us vaig explicar diverses cosetes sobre el pa, us en recordeu? Vam veure la importància del pa en el nostre esmorzar diari, els nutrients, els diferents tipus de pa, receptes de pa innovadores i yoghourt, etc. Ja veieu que amb el pa hi ha una pila de possibilitats!

I, us heu plantejat alguna vegada fer pa a casa vosaltres mateixos? Cada dia trobem més informació que explica com fer pa a casa. Molts diem que, a partir d’aquell dia, no hi ha marxa enrere: és difícil tornar a comprar-ne. Temps i ganes són els ingredients que arrodoneixen el procés d'elaboració d'un bon pa. No és difícil, però s'ha de respectar cada pas:

  • Per començar, barregeu els ingredients.
  • Després, comenceu a pastar la massa.
  • Quan la massa està molt fina, ja està a punt. Feu-ne una bola i deixeu-la reposar.
  • La massa es pesa i es divideix.
  • Amb cada porció feu una altra bola i la torneu a deixar reposar.
  • Doneu forma a la massa.
  • Deixeu que fermenti i feu un tall als pans.
  • Cap al forn!

Quan ja domineu la recepta bàsica, podeu començar a fer proves amb diferents farines, aigua i altres ingredients, com mel, panses, poma, farina de llegums, etc.

Que bo! Espero que us agradi i… vosaltres també podeu compartir les vostres receptes! Endavant!

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.