{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Si estàs pensant a comprar-te una funda per al mòbil, recorda que pots fer-te-la tu mateix en pocs minuts. A més, si te la fas tu, segur que et queda a mida, ja que al mercat és fàcil trobar-hi models actuals, però si el teu mòbil ja té un parell d’anys serà molt difícil, per no dir impossible, trobar-li una funda.

Només necessites una mica de feltre de colors, els que més t’agradin, un fil de ràfia sintètica d’un color a joc amb el feltre i una agulla de trau gran. A més d’un regle per fer ben rectes les línies, unes tisores i una pistola de silicona o, si no en tens, cola per a teixits.

Pel que fa a la resta, segueix els nostres passos bàsics i deixa volar la imaginació. No hi haurà cap altra funda igual!

Si tens facilitat per cosir i et sents capaç de fer un brodat bonic, pots aprofitar i fer algun dibuix original en lloc d’utilitzar trossos de feltre per decorar. Nosaltres hem escollit, sens dubte, la manera més senzilla per fer-te la teva pròpia funda de mòbil, però les opcions que tens al teu abast, tenint com a base el nostre model, són moltes 

Com es prepara?