{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Bon dia a tothom!

Avui vinc a ajudar-vos a resoldre un dels grans dubtes de Nadal: Què podem regalar als nostres familiars en aquestes dates? La nostra intenció és encertar i agradar als nostres coneguts, ser originals i emocionar. Una bona manera d’aconseguir-ho pot ser elaborant i preparant el regal nosaltres mateixos. El valor del nostre regal augmentarà i, a més, serà únic, irrepetible i personalitzat. Us proposo les idees següents:

  • Per als més grans: us suggereixo donar-los una sorpresa amb un regal fet pels seus estimats néts: els encantarà! Podeu provar a cuinar uns dolços i pastissets sense sucre, plens d’amor i d’afecte, emmarcar l’última fotografia de la família o dedicar-los un dibuix amb un marc pintat per ells mateixos.
  • Per als petits de la casa: als nens els encanta jugar. Us recomano que els regaleu algun joc educatiu, amb què passin les hores divertint-se i a la vegada aprenguin coses noves: un “memory” fet per vosaltres mateixos o un tres en ratlla artesanal. S’ho passaran pipa!
  • Per a la parella: feu-li una sorpresa creeu-li un moment immillorable, una cosa que li quedi a la memòria durant molt de temps.  Proveu amb una experiència com una escapada plena de salut, un sopar romàntic, un massatge per a dos… Segur que voldrà repetir : )
  • Per als  amics: hem de cuidar-los perquè també formen part de la nostra família. Què us sembla regalar-los una bola per a l’arbre de Nadal elaborada per vosaltres mateixos? O sorprendre’ls amb una poesia, una gran abraçada o una foto de l’últim viatge amb una dedicatòria? Us asseguro que això no falla mai ; )
  • Per a nosaltres: no us oblideu de vosaltres, us ho mereixeu! Us recomano que us regaleu una sessió de relaxació per estar fantàstics durant totes les festes: heu estat en un spa alguna vegada? És genial!

Per Nadal els sentiments es multipliquen i vivim més intensament cada emoció. Us animo a aprofitar cada regal per transmetre emocions, regalar somriures i compartir amb els vostres familiars els sentiments més profunds. És molt bonic i segur que els sorprendreu!

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?