{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Bon dia a tothom!

Avui vinc a ajudar-vos a resoldre un dels grans dubtes de Nadal: Què podem regalar als nostres familiars en aquestes dates? La nostra intenció és encertar i agradar als nostres coneguts, ser originals i emocionar. Una bona manera d’aconseguir-ho pot ser elaborant i preparant el regal nosaltres mateixos. El valor del nostre regal augmentarà i, a més, serà únic, irrepetible i personalitzat. Us proposo les idees següents:

  • Per als més grans: us suggereixo donar-los una sorpresa amb un regal fet pels seus estimats néts: els encantarà! Podeu provar a cuinar uns dolços i pastissets sense sucre, plens d’amor i d’afecte, emmarcar l’última fotografia de la família o dedicar-los un dibuix amb un marc pintat per ells mateixos.
  • Per als petits de la casa: als nens els encanta jugar. Us recomano que els regaleu algun joc educatiu, amb què passin les hores divertint-se i a la vegada aprenguin coses noves: un “memory” fet per vosaltres mateixos o un tres en ratlla artesanal. S’ho passaran pipa!
  • Per a la parella: feu-li una sorpresa creeu-li un moment immillorable, una cosa que li quedi a la memòria durant molt de temps.  Proveu amb una experiència com una escapada plena de salut, un sopar romàntic, un massatge per a dos… Segur que voldrà repetir : )
  • Per als  amics: hem de cuidar-los perquè també formen part de la nostra família. Què us sembla regalar-los una bola per a l’arbre de Nadal elaborada per vosaltres mateixos? O sorprendre’ls amb una poesia, una gran abraçada o una foto de l’últim viatge amb una dedicatòria? Us asseguro que això no falla mai ; )
  • Per a nosaltres: no us oblideu de vosaltres, us ho mereixeu! Us recomano que us regaleu una sessió de relaxació per estar fantàstics durant totes les festes: heu estat en un spa alguna vegada? És genial!

Per Nadal els sentiments es multipliquen i vivim més intensament cada emoció. Us animo a aprofitar cada regal per transmetre emocions, regalar somriures i compartir amb els vostres familiars els sentiments més profunds. És molt bonic i segur que els sorprendreu!

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre