{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Bon dia, família!

El tema d'avui és molt interessant perquè fa referència a la formació de la mainada i a l'estalvi:us donaré idees de baix cost per divertir-vos en família. També veurem com ensenyar a reciclar a tota la família. I és que a estalviar i reciclar se n'aprèn des de petits, tant a l'escola com a casa. S'ha de complementar l'educació que els nens reben al col·le amb el que els ensenyem des de casa i, el més important:veurem que aquest aprenentatge està lligat a la diversió. T'animes a llegir aquests consells pràctics?

Estalvi, reciclatge i nens em fan pensar en dos conceptes:com ensenyar als fills a estalviar i reciclar de manera divertida i quines opcions hi ha per passar-s'ho bé en família i per pocs diners.

Durant la formació del nen a l'escola, els professors ja els expliquen què és el reciclatge i com s'ha de fer. Lògicament, aquest aprenentatge s'ha de complementar des de casa i ensenyar als nens de manera divertida com fer-ho. En funció de l'edat que tinguin, podem fer diverses coses:

  • Amb els més petits podem jugar reciclant i reutilitzant objectes que ja no necessitem. Per què no agafem un bric de llet o una caixa de galetes i la pintem amb ells? Estic segura que us quedarà ben bonic! Servirà per adornar la cuina durant una bona temporada… També els podem implicar en la responsabilitat de mantenir apagats els llums de casa (si arriben a l'interruptor).
  • Si ja són més grans, podem intentar que surtin a jugar a l'aire lliure en lloc de mirar la televisió! Per Internet també hi ha jocs relacionats amb l'estalvi d'energia molt divertits; pot ser una bona opció!

Una vegada més, es tracta que entre tots hi posem imaginació per aprendre a reciclar jugant! D'acord, pares? Es poden fer veritables obres d'art. Per exemple,convertir les ampolles que ja no serveixen en trens, vaixells o guitarres amb els recipients o llaunes que estem a punt de tirar; podem utilitzar envasos de plàstic per jugar a bitlles, etc. Això sí, sempre fent-ho amb molta cura per evitar que es tallin o es facin mal jugant!

Si no sabeu com fer-ho, aquí teniu algunes idees per oferir els vostres fills. Si ja són més grans, podem anar amb ells a reciclar les deixalles. És clar que sí! Així n'aprendran i potser ens preguntaran coses sobre el reciclatge i començarem amb ells una conversa interessant sobre l'estalvi. Entre tots podem reduir de manera considerable les deixalles de la llar.         

Us heu fixat en l'última moda en joies? Molta gent converteix les càpsules de cafè de les màquines actuals en anells i arracades ben bonics. Si tenim una filla coqueta, podem provar-ho amb ella! Segons com siguin els nostres fills, podem enfocar el tema del reciclatge d'una manera o d'una altra.

També us deixo a l'apunt següent unes idees per gaudir en família amb pocs diners. Hi ha moltes propostes per gaudir al màxim del temps lliure en família i gastant poc. Un pícnic el cap de setmana o una bona pel·lícula amb els nostres fills costen molt pocs diners i en gaudirem tots junts sense estar-nos de res!

També podeu compartir els vostres plans familiars de baix cost o de reciclatge! Estic segura que, entre tots, aprendrem noves idees.

Espero que us hagi agradat l'apunt!

Laia

Community Manager de Danone

Com es prepara?