{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Com més senzill és un maquillatge, més bonic queda, perquè fa ressaltar la bellesa natural. Primer prepara la pell per aconseguir una superfície ideal on pintar, i després d'ajustar i perfeccionar el color i la textura, aposta per un vermell exuberant.

Pas a pas

 1. Prepara la pell: comença per la base de maquillatge. Per aconseguir un look fresc i actual no utilitzis gaire pólvores per deixar-la mat: aposta per un “núvol” de pólvores soltes, fent més èmfasi només al llarg de la zona T i sobre el corrector.
 2. Dóna forma als ulls. Amb un pinzell, acoloreix tota la parpella amb una ombra d'ulls color os o neutre, per aconseguir un acabat transparent. Quan ja estigui, defineix el plec amb un to lleugerament més fosc.
 3. Arrissa les pestanyes, després aplica un perfilador líquid al llarg de la línia de pestanyes per emfasitzar l'ull, acaba amb el rímel per aconseguir l'efecte desitjat.
 4. Dibuixa i allarga les celles. Encara que estiguin més amunt, són igual d'importants;raspalla-les per alinear-les, i si veus que necessites definir-les una mica més, fes-ho utilitzant una ombra d'ulls d'un color similar. Allarga-les una mica amb un llapis de celles, així la línia del front serà allargada i elegant, i els ulls, més grans.
 5. Encén els llavis. Aplica el llapis de llavis abans que el coloret. El vermell que no falla mai té un matís intens i un mat d'acabat setinat.
 6. Dóna color a la pell. La intensitat dels llavis defineix la intensitat del coloret. Aplica un coloret rosa pàl·lid als pòmuls fins que aconsegueixis un look fresc, brillant i bonic.

Més secrets de bellesa

Sucumbeix als llavis de llarga durada: les barres de llavis de llarga durada ja no són el que eren: les fórmules ressequen moltíssim menys, i duren molt més!

Aposta pel maquillatge en crema: és fàcil d'aplicar, només necessites una esponja de làtex, l'acabat és perfecte. Així aconseguiràs una pell delicada, res d'acabats gruixuts ni polsosos.

Consells pràctics:

 • Aplica el perfilador de llavis amb els llavis secs, així es fixarà millor.
 • Acaba els llavis amb una barra de llarga durada perquè el maquillatge duri més temps.
 • Si tens poques pestanyes o busques un efecte dramàtic, utilitza pestanyes postisses fines, d'acabat natural.
 • Fes coincidir el color de llavis i ungles, és un clàssic de bellesa i glamur.
 • Conserva el teu aspecte fresc amb papers assecants per eliminar l'excés de greix, no utilitzis pólvores… L'excés de pólvores pot fer que la pell tingui un aspecte cansat i envellit perquè marca les arrugues i les línies d'expressió.

 

Com es prepara?