{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

S'acosta el gran dia, ja ho teniu tot a punt?

Fa poc us vaig suggerir uns fantàstics menús nadalencs per impressionar els vostres convidats i estic segura que ja esteu nerviosos, com a bons amfitrions que sou, per celebrar aquesta gran festa familiar. Però, tranquils! Tot sortirà bé amb una bona planificació i mimant cada detall més enllà del menjar. Per això, m 'agradaria parlar-vos dels ingredients que no poden faltar a la vostra taula aquest dia:

  • Il·lusió: per Nadal els nostres cors bombegen il·lusió i ganes per compartir moments amb els éssers estimats. Aprofiteu cada instant per transmetre les ganes de celebració i regalar petons i abraçades. Expresseu el vostre amor amb fets… no poden faltar!
  • Somnis. Són dies de desitjos grans i bons per als nostres amics i familiars. Així que us recomano omplir Nadal de bondat i amanir-la amb alegria i esperança per al 2012. És el moment per de positius i deixar volar la imaginació.
  • Màgia. Encomanar la màgia de Nadal a tots els familiars és una cosa que fem sense voler: cantant nadales, convidant-los a dinar, decorant l'ambient de llums, escoltant els nens parlar del Pare Noël i de l'esperada carta als Reis Mags… Cada moment és únic, així que gaudiu-ne al cent per cent! Viviu-lo i sentiu-lo com mai!
  • Que no falti l'humor. Després del torró us proposo jugar tots en família, per parelles, a jocs de taula tradicionals o fins i tot una estona a algun joc més atrevit… Veure jugar el vostre fill amb l'avi a la consola serà una gran experiència per a tots dos… i rialles assegurades per a la resta.

Així que ja ho sabeu, prepareu els ingredients amb amor i segur que us surt un Nadal boníssim! Ah, i sobretot no us oblideu de donar i de rebre amor, que després de tants dies de feina toca relaxar-se i brindar per tot el que hem viscut i per tot el que vindrà.

Com es prepara?