{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Mantenir neta la planxa de la roba és ben senzill amb aquest consell que et mostrem. Només que vegis que surt una taca a la base, com ara restes de cal, s’ha d’actuar amb rapidesa i netejar-la suaument. No t’has d’oblidar de tenir-la sempre en les millors condicions possibles. La teva roba es mereix que la planxis de la millor manera possible.

De vegades, la planxa elèctrica de la roba se’ns embruta amb alguna resta de producte o hi queden restes de roba cremada, si no hem tingut prou cura. Mantenir neta la planxa ha de ser una tasca constant, perquè, si no, aquesta brutícia acabarà passant a la roba i al final pots espatllar-la o tacar-la. Amb aquest consell que et donem, netejar la planxa serà ben senzill.

 

Tan bon punt vegis que hi ha una taca a la base, com ara restes de cal, has d’actuar amb rapidesa, netejar-la suaument i evitar sempre usar productes massa forts que puguin fer-la malbé o fregalls que en ratllin la superfície.

Quan comprem una planxa de vapor, se’ns aconsella que fem servir aigua destil·lada, perquè hi ha zones d’Espanya on l’aigua de l’aixeta conté grans quantitats de minerals, principalment sals de calci i magnesi. És el que s’anomena duresa de l’aigua i que afecta força la vida dels electrodomèstics. En concret, a la planxa, aquestes sals generen cal i carrall que van obstruint els orificis de la superfície.

 

Amb aquest consell, ja no tindrem excusa per tenir la nostra planxa sempre en les millors condicions possibles. La teva roba es mereix que la planxis el millor possible. 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.