{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Dóna un toc molt especial a l’oli d’oliva condimentant-lo amb herbes i espècies que donen una aroma i un gust diferents als teus plats. Utilitzant un bon oli d’oliva, verge extra si és possible, t’ensenyem a elaborar olis aromàtics ideals per a les teves amanides, salses, marinades i guisats.

Pots elaborar el teu oli especial utilitzant una espècie o diverses alhora, com ara un oli aromàtic a base de romaní, farigola i orenga. El truc està a fer servir un bon oli d’oliva, que sigui verge extra si és possible. Però si t’agraden més els olis no tan forts, pots fer servir oli de gira-sol, que, com que té poc gust, agafarà molt més el sabor dels ingredients que escullis.

 

Aquests olis aromàtics són ideals per a les amanides, les salses, les marinades i els guisats, com també per fer servir de base per a la massa de pa o de pizza.

Necessitarem una ampolleta de vidre amb un bon tancament, l’espècie o herba que més ens agradi i una mica de paciència, ja que haurem d’esperar com a mínim un mes perquè l’oli es maceri i agafi tot el sabor i l’aroma. Si durant aquestes quatre setmanes el remenes de tant en tant, acceleraràs el procés.

Com es prepara?