{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

Dóna un toc molt especial a l’oli d’oliva condimentant-lo amb herbes i espècies que donen una aroma i un gust diferents als teus plats. Utilitzant un bon oli d’oliva, verge extra si és possible, t’ensenyem a elaborar olis aromàtics ideals per a les teves amanides, salses, marinades i guisats.

Pots elaborar el teu oli especial utilitzant una espècie o diverses alhora, com ara un oli aromàtic a base de romaní, farigola i orenga. El truc està a fer servir un bon oli d’oliva, que sigui verge extra si és possible. Però si t’agraden més els olis no tan forts, pots fer servir oli de gira-sol, que, com que té poc gust, agafarà molt més el sabor dels ingredients que escullis.

 

Aquests olis aromàtics són ideals per a les amanides, les salses, les marinades i els guisats, com també per fer servir de base per a la massa de pa o de pizza.

Necessitarem una ampolleta de vidre amb un bon tancament, l’espècie o herba que més ens agradi i una mica de paciència, ja que haurem d’esperar com a mínim un mes perquè l’oli es maceri i agafi tot el sabor i l’aroma. Si durant aquestes quatre setmanes el remenes de tant en tant, acceleraràs el procés.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre