{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Sempre vas de bòlit? Ets d’aquelles dones polifacètiques que viuen els dies a mil per hora i tenen una infinitat de compromisos a l’agenda que li reclamen l’atenció? No t’amoïnis! Independentment del poc temps que tinguis per arreglar-te, pots aconseguir estar fantàstica en un obrir i tancar d’ulls. 

La noia del costat

Els caps de setmana i els dies relaxats i tranquils (dels quals gairebé mai no gaudim), pot ser que l’última cosa que et preocupi sigui el teu aspecte... però mai no saps quan et pots trobar algú conegut! De fet, segur que t’ha passat més d’una vegada: surts de casa un moment pensant que no veuràs ningú i… sorpresa! En lloc d’amagar-te darrere d’uns croissants acabats de fer, segueix aquests quatre passos senzills i regala el teu millor somriure en aquesta trobada fortuïta.

1. Comença amb una crema de dia que tingui un toc de color per igualar la pell. Estendre-la és tan fàcil com aplicar la teva crema hidratant!

2. Cobreix les ulleres i les imperfeccions amb un toc de corrector per matisar i donar llum a la cara. Després, aplica-hi un toc de coloret per aconseguir unes galtes rosades i saludables; i si ets de pell morena, aplica-hi un bronzejador daurat.

3. Aplica’t una base de rímel a les pestanyes i marca amb un llapis la línia final de l’ull perquè ressalti.

4. Pots aplicar una miqueta de pólvores a la zona T, si ho necessites, i cacau o brillant de llavis.

5. Finalment, raspalla’t i pentina’t una mica els cabells per realçar-ne la textura natural; fes servir un sèrum per suavitzar-ne les puntes.

 

Maquillatge de 9 a 5

Aixecar-se cada dia i arreglar-se per estar perfecta tantes hores no només és difícil… sinó també esgotador! Amb aquests passos, seràs la professional més guapa de tota l’oficina, arribaràs fins a la tarda ben pentinada i amb confiança, i tot en un temps rècord i amb energia de sobres!

1. Aplica’t un maquillatge de llarga durada a tota la cara, insistint allà on calgui més cobertura; perfecciona amb un corrector si cal.

2. Aplica una capa lleugera de pólvores soltes per mantenir la base i el corrector a lloc.

3. Defineix els ulls amb un perfilador d’ulls en gel i utilitza un to neutre-mitjà d’ombra d’ulls per donar una mica de color i profunditat al contorn de les línies dels ulls. Pots aplicar-te dues capes de rímel.

4. Afegeix un remolí de pólvores bronzejadores a les galtes, al front i a l’escot. Si vols més color, dóna un toc de coloret rosa o préssec a les galtes.

5. Finalment, dóna color als teus llavis amb un llapis de llavis de llarga durada d’un to mitjà, que no sigui massa cridaner: serà més fàcil de retocar i no es notarà tant en els llocs amb una llum intensa.

6. Tallar-te els cabells amb regularitat, fer-t’hi retocs de color i usar els productes capil·lars adequats són mesures que et garantiran uns cabells fabulosos. Els cabells llargs es poden recollir cap enrere, i els cabells curts es poden pentinar amb una textura controlada. Deixa els accessoris extravagants per als caps de setmana.

 Glamur femení exprés

Aquesta mirada atreu a tothom, és intemporal i elegant. És fàcil de fer però dóna un aspecte fantàstic. Si tens la pell molt fosca, fes servir un llapis de llavis de color pruna, juntament amb un coloret també de color pruna per incorporar un toc de color a les galtes: magnífic!

1. Aplica pólvores o base mineral per aconseguir una textura i un color perfectes que s’adaptin al teu to de pell; són ràpides d’aplicar, es fixen perfectament i es poden retocar fàcilment.

2. Maquilla’t també les parpelles perquè el to sigui el mateix i, amb un perfilador d’ulls en gel, corregeix la línia superior de les parpelles amb un traç gruixut, amb un negre negre, despuntat i felí. Quan ja ho tinguis, completa-ho amb dues capes de rímel.

3. Dóna volum a les galtes amb un coloret alegre i afegeix un to fort als llavis (el vermell és ideal). Per a un toc extra de glamur, fes una càlida passada de bronzejador sobre els pòmuls (si tens un to de pell fosc) o bé dóna-hi un to platejat.

4. Si tens el cabells llargs, una cua a la nuca et quedarà de meravella. Si tens el cabells curts, aplica-hi una miqueta d’espuma o gel per mantenir un estil suau i femení.

 

La reina de l’smoky

Aquest ull fumat és ràpid de fer i versàtil i es pot usar tant amb els teus texans preferits com amb un elegant vestit negre. Com que la paleta de colors del maquillatge és totalment neutra, podràs canviar d’opinió a l’últim minut sobre el que et vulguis posar.

1. Comença amb l’ombra d’ulls en lloc de la base. Així, després podràs esborrar les imperfeccions. Defineix els ulls amb una ombra d’ulls de color grafit brillant aplicada amb un aplicador amb punta de esponja, al llarg de les parpelles i sota els ulls. A continuació, utilitza un raspallet net per barrejar i fondre els possibles talls, per tal que no quedin línies dures.

2. Afegeix-hi intensitat amb un perfilador d’ulls waterproof a l’interior dels ulls i a la línia. Completa-ho amb tres capes de rímel.

3. Defineix les celles i aplica una barra de llavis de to nude als llavis.

4. Acaba amb un toc de coloret de to neutre o un bronzejador mat.

5. Els recollits una mica deixats anar complementen a la perfecció aquest look encantador. Això sí, el cabell ha d’estar cuidat i brillant; afegeix-hi una agulla de cabell al teu gust i en un lloc visible.

Com es prepara?