{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Ara que passem tants dies a casa, és molt important que col·laborem tots en les tasques de la llar. Per això és primordial que cada membre de la família tingui clares les seves tasques i els horaris per realitzar-les. Per a això, us portem una manualitat molt útil per a bregar amb aquesta situació ... La creació d'un planificador setmanal!

El primer pas per començar amb el planificador setmanal és seure tota la família en una taula i anotar totes les tasques de la casa. Un cop tenim aquest punt clar, agafem un foli o una cartolina i creem una taula. La nostra recomanació és dibuixar 7 columnes, que seran els dies de la setmana i dibuixar tantes files com tasques hàgim anotat a la nostra llista inicial. Col·locarem les tasques per ordre de prioritat o urgència.

Un cop tenim la nostra taula creada, procedim a l'assignació de les tasques a cada membre de la família. En aquest punt, és important que estimem el temps que requereix cada tasca i tinguem en compte el temps de descans que necessitem després de cadascuna d'elles. Hem de dividir les tasques de forma equitativa i repartida al llarg de la setmana perquè puguem complir amb els objectius.

Un cop tenim el nostre planificador familiar complet, ens assegurem de col·locar-lo en una zona visible, perquè cada membre de la família pugui consultar el planificador constantment i puguem anar tatxant les tasques realitzades o fins i tot anotar les noves aportacions. Si la nostra idea és reutilitzar el planificador per a les pròximes setmanes, podem utilitzar adhesius o post-its per anar-lo actualitzant i reutilitzant cada vegada.

Aquesta és la nostra recomanació per realitzar un planificador familiar, però com gairebé tot a la vida, cada família i cada casa és un món, així que, si ho preferiu també podeu realitzar un planificador mensual, on es llistin totes les tasques i responsables del mes complet o, d'altra banda, podem realitzar un planificador diari per rendir al màxim cada dia.

Esperem que aquesta manualitat us sigui d'ajuda i millorem l'organització a casa, que si no col·laborem tots, la quarantena es pot fer molt llarga ... Sobretot, per l'encarregat de realitzar i tirar endavant totes les tasques de la llar. :)

Com es prepara?