{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMAS
{{freetag}}

Ara que passem tants dies a casa, és molt important que col·laborem tots en les tasques de la llar. Per això és primordial que cada membre de la família tingui clares les seves tasques i els horaris per realitzar-les. Per a això, us portem una manualitat molt útil per a bregar amb aquesta situació ... La creació d'un planificador setmanal!

El primer pas per començar amb el planificador setmanal és seure tota la família en una taula i anotar totes les tasques de la casa. Un cop tenim aquest punt clar, agafem un foli o una cartolina i creem una taula. La nostra recomanació és dibuixar 7 columnes, que seran els dies de la setmana i dibuixar tantes files com tasques hàgim anotat a la nostra llista inicial. Col·locarem les tasques per ordre de prioritat o urgència.

Un cop tenim la nostra taula creada, procedim a l'assignació de les tasques a cada membre de la família. En aquest punt, és important que estimem el temps que requereix cada tasca i tinguem en compte el temps de descans que necessitem després de cadascuna d'elles. Hem de dividir les tasques de forma equitativa i repartida al llarg de la setmana perquè puguem complir amb els objectius.

Un cop tenim el nostre planificador familiar complet, ens assegurem de col·locar-lo en una zona visible, perquè cada membre de la família pugui consultar el planificador constantment i puguem anar tatxant les tasques realitzades o fins i tot anotar les noves aportacions. Si la nostra idea és reutilitzar el planificador per a les pròximes setmanes, podem utilitzar adhesius o post-its per anar-lo actualitzant i reutilitzant cada vegada.

Aquesta és la nostra recomanació per realitzar un planificador familiar, però com gairebé tot a la vida, cada família i cada casa és un món, així que, si ho preferiu també podeu realitzar un planificador mensual, on es llistin totes les tasques i responsables del mes complet o, d'altra banda, podem realitzar un planificador diari per rendir al màxim cada dia.

Esperem que aquesta manualitat us sigui d'ajuda i millorem l'organització a casa, que si no col·laborem tots, la quarantena es pot fer molt llarga ... Sobretot, per l'encarregat de realitzar i tirar endavant totes les tasques de la llar. :)

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre