{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Segur que has sentit a parlar de la queratina i, fins i tot, de l’important paper que té en l’aspecte de la nostra cabellera. Ara bé, que ja saps què és i com cal cuidar-la? Nosaltres t’ho expliquem, perquè tinguis cura dels teus cabells amb els productes més innovadors i perquè presumeixis de cabells lluents. Pren-ne nota: un bon pentinat comença amb uns cabells sans!

Què és la queratina?

La queratina és la proteïna de què els nostres cabells es componen en major part. De fet, podem dir que més del 95 % dels nostres cabells està compost per queratina. També és un component clau de les ungles, les dents i la capa superior de la pell.

La queratina és la responsable de protegir l’interior dels cabells i, alhora, influeix en la seva brillantor i en el seu color. Les seves cèl·lules són les que formen la cutícula, confeccionant una mena d’entramat de fils que s’acoblen i protegeixen l’exterior de la tija capil·lar. Així, es podria dir que la queratina és l’estructura que fa que els cabells siguin tan forts, tan ferms i tan resistents tot i tenir un gruix mínim de només una dècima de mil·límetre. A més, també els dota d’elasticitat i de permeabilitat!

Què he de fer per protegir-la?

Els agents ambientals, els tractaments mecànics com la raspallada i els treballs químics, com ara els tints i les desarrissades, poden provocar canvis notables en l’estructura dels cabells i fer que quedin secs, permeables, fràgils i trencadissos. A més, a mesura que passa el temps, els cabells es van envellint. Tot això condueix a la pèrdua progressiva de queratina i, també, de les virtuts que aporta als cabells: brillantor, resistència, elasticitat, torsió i força.

 

Per frenar aquesta pèrdua, és fonamental que els cabells recuperin les propietats que necessiten per mitjà de productes específics, xampús, màscares o esprais destinats a protegir la queratina i a retornar als cabells la flexibilitat, la força, la brillantor i la cohesió que han perdut. 

Protegeix la queratina dels teus cabells!, amb Pantene Expert Collection Advanced Keratin Repair

Repara 2 anys de danys en 2 minuts! La seva formulació conté una tecnologia exclusiva ideal per a les complexes necessitats dels cabells malmesos, per protegir i reparar l’estructura de queratina dels cabells i aportar-los brillantor, combatre els danys i prevenir les puntes obertes.

La col·lecció es compon de 4 productes per a una cura en 3 passos:

Pas 1: Neteja

Xampú Advanced Keratin Repair, formulat amb 3 polímers protectors que cobreixen els cabells amb una capa protectora. Ha estat dissenyat per combatre els danys i per aconseguir uns cabells forts* i brillants.

Pas 2: Hidrata i repara

Amb el condicionador i el seu Complex Triple Actiu, repara els microdanys i ajuda a protegir l’estructura de queratina dels cabells a l’instant. A més, gràcies al Reparador Intensiu 2 min Advanced Keratin Repair podràs enfortir-los davant de qualsevol dany i suavitzar les cutícules. Ha estat dissenyat per combatre les múltiples facetes dels cabells malmesos, com ara les puntes obertes, l’encrespament, l’opacitat i la sequedat.

Pas 3: Protegeix

Ajuda a reparar la queratina i a sanejar i prevenir les puntes obertes amb el Reparador de Puntes Obertes Advanced Keratin Repair. Aplica’n una petita quantitat al palmell de la mà i estén-la amb els dits pels cabells humits o secs. Comença per les puntes i evita arribar a l’arrel. No t’esbandeixis els cabells i pentina’t com de costum!

Com es prepara?