{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Digues adéu als mosquits i a les seves picades molestes! Amb oli d’oliva i oli essencial de llimona et podràs fer a casa un repel·lent contra els mosquits ben eficaç. A més a més, és absolutament inofensiu i el pots fer servir sense por perquè no irrita la pell. Ah, i no et perdis el final del vídeo, perquè t’expliquem com eliminar el dolor de les picades.

La base d’aquest repel·lent de mosquits és la llimona, que té una aroma forta que sembla que no agrada gens als insectes. Si vols, també pots afegir-hi citronel·la, un oli d’origen vegetal que malgrat que té una forta olor de cítric, no prové de la llimona natural, sinó d’una planta medicinal antisèptica. La citronel·la també s’utilitza com a digestiu i com a aromatitzant en cuina i perfumeria.

 

Abans els mosquits només apareixien a l’estiu, però darrerament podem trobar-los amb facilitat fins i tot en ple mes de desembre. Amb aquest remei, a més, et lliuraràs de les mosques pesades.

Anima’t a fer aquest preparat i digues adéu als mosquits i a les seves molestes picades! I no et perdis el final del vídeo, on t’expliquem com acabar amb el dolor quan ja t’han picat.

Com es prepara?