{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Les planxes són genials per treballar els cabells i aconseguir un llis sedós, però, a la llarga, poden danyar els cabells i deixar-los secs i sense brillantor. Nosaltres coneixem altres trucs per aconseguir resultats perfectes sense posar en perill el delicat equilibri de la salut i la bellesa dels cabells. Pren-ne nota i aconsegueix-ho tu també!

El primer? Utilitza productes allisadors en cada pas: xampús i condicionadors, màscares i cremes que no cal esbandir, totes dissenyades per oferir una forta acció hidratant, que posi fi a la sequedat que causa l’encrespament.

I és que l’origen de l’encrespament és només un: la falta d’hidratació capil·lar. Els cabells busquen humitat i per això s’expandeixen, però com que no en troben, comencen a tornar-se fràgils i a trencar-se, cosa que els confereix un aspecte embullat, sense forma, i apagat, del qual volem fugir.

Així que el primer pas és utilitzar tractaments per suavitzar la cutícula. Contenen ingredients hidratants actius amb agents microsuavitzadors especials, que segellen les escates de la cutícula i les allisen, així bloquegen dins la humitat i mantenen l’encrespament sota control tot el dia.

 

Amb el raspall adequat, feina feta

Eixugar-los és la tasca més delicada: ha de ser exacta, ja que qualsevol quantitat residual d’humitat causa encrespament. És millor evitar utilitzar l’assecador amb temperatures molt altes, ja que la fibra capil·lar es danya i els cabells perden la brillantor.

Per a una raspallada professional necessites tenir el raspall correcte: pla, amb cerres naturals alternant amb puntes de niló de diferents alçades. Així serà fàcil desempallegar-se de l’electricitat estàtica, i desenredar i suavitzar en una sola acció.

Per eixugar i allisar alhora has de passar el raspall de l’arrel a les puntes, seguint el moviment amb l’assecador de mà, amb l’accessori de broc, i dirigir l’aire des de la part superior cap avall, per evitar que la cutícula s’obri i els cabells perdin brillantor.

Per uns cabells sempre brillants

Fixar els cabells és un pas essencial per aconseguir una suavitat duradora. Només cal una mica de laca o una petita quantitat de sèrum antiencrespament perquè els cabells no pesin tant. Si vols utilitzar una planxa per donar-los un acabat encara més llis, primer aplica’t un producte per protegir-los de les altes temperatures. 

Com es prepara?