{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

El clima humit, ja sigui pel teu lloc de residència o per l’estació de l’any, a vegades impedeix lluir uns cabells envejables quan més ho necessites, especialment si el teu tipus de cabell és ondulat o molt arrissat. I és que l’encrespament fa marxar la suavitat i la brillantor. Però... és possible recuperar-les!

Segur que ara mateix penses: “Què són exactament els cabells encrespats?”. Normalment, els cabells encrespats són característics de les persones que tenen els cabells ondulats o arrissats; es defineixen per tenir les fibres seques i sense cos i, en la seva longitud, són aspres i desiguals al tacte, amb les puntes debilitades. Un excés de calor o l’ús de l’assecador a altes temperatures, així com una assecada incorrecta amb tovalloles aspres, poden ser algunes de les causes més comunes.

Per a causes comunes, els remeis més comuns també solen ser els més eficaços. Per exemple:

  • Fes servir tovalloles de microfibra, que absorbeixen millor l’excés d’aigua i assequen més i amb més suavitat.
  • Utilitza pintes de pues amples i raspalls amb cerres naturals.
  • Si t’asseques els cabells amb assecador, fes-ho a poca temperatura i ajuda’t de les mans.

 

Tracta els cabells amb la mateix cura que tractes la cara i les mans, amb tractaments de bellesa inclosos! Saber triar els productes que més s’adiuen al teu tipus de cabell és molt important, perquè ara hi ha línies dissenyades especialment per tractar les necessitats de cada tipus de cabell. Actualment, contra l’encrespament hi ha xampús i condicionadors que combinen un poder hidratant intensiu amb propietats destinades a augmentar el to i l’elasticitat tant dels cabells llisos com dels cabells arrissats.

Per part nostra, t’aconsellem que facis servir un xampú no agressiu, que puguis usar cada dia si cal, i un condicionador, que t’has d’acostumar a deixar actuar uns quants minuts després d’aplicar-lo, perquè, si no, l’efecte no és el mateix! Per intensificar-ne l’eficàcia, prova d’embolicar-te el cap amb una tovallola calenta per permetre que els cabells absorbeixin millor els nutrients del producte.

Un cop hagis triat la gamma de tractament que faràs servir, no t’oblidis d’escollir també una màscara hidratant intensiva per aplicar-la, si més no, una vegada a la setmana (encara que el més recomanable és fer-ho dues vegades per començar i després una vegada per mantenir). Opta per fórmules que et garanteixin uns cabells lleugers, és a dir, que no els deixin encarcarats ni hi afegeixin pes. Pot semblar una bestiesa, però en els cabells fins passa bastant, així que tria bé.

Veuràs que el resultat és perceptible al tacte immediatament, fins i tot després de la primera aplicació: has de notar els cabells més forts, més resistents, més brillants i més gruixuts. Un cop tornin al seu estat natural, has de tenir la llibertat i la confiança de canviar-te el pentinat, provar looks diferents i aconseguir un resultat més segur i durador sense causar estrès als cabells.

Com es prepara?