{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Aconsegueix el look que buscaves amb l’acabat ideal. És ben senzill: només has de triar els productes que més t’escauen! Segueix els nostres consells i el teu rostre tindrà una aparença fresca tot el dia.

Pas 1La base. Una bona base és el primer que et cal per crear al rostre un llenç perfecte a sobre del qual aplicaràs el maquillatge. És important triar-ne una que permeti que la pell respiri, alhora que proporcioni un aspecte mat, d’acabat perfecte i sense imperfeccions.

Pas 2 - Corrector. Tria una textura lleugera però consistent, que cobreixi bé. Pots buscar fórmules amb balanç i control d’olis, que a més a més tinguin un efecte setinat. Això sí, sempre amb SPF per proporcionar a la pell una protecció addicional contra el sol. Per cobrir les ombres fosques a sota dels ulls, posa’t unes gotetes de corrector a les ulleres i pressiona-hi suaument amb els dits. La calor de la pell ajudarà que es fongui perfectament.

Pas 3 - Ulls. Col·loca una ombra en crema o un llapis perfilador a la base de les pestanyes superiors, perfilant-les bé. Quan l’hagis aplicada, estén-la acuradament amb un pinzell, des de la base i cap amunt, per tal de degradar el color. Les ombres de turquesa, púrpura i or treballen bé en tots els tons de pell. Per acabar els ulls, aplica-hi una màscara de pestanyes resistent a l’aigua.

Pas 4 - Pòmuls i llavis. Amb els dits, aplica’t coloret en crema a les galtes, estenent-lo amb moviments circulars. Amb el producte sobrant dels dits, toca’t els llavis per donar-los un to suau

Pas 5 – Toc final. Fes servir pólvores translúcides i una brotxa suau per fixar i fer mat tot el maquillatge, sense oblidar les orelles. Les pólvores translúcides es poden fer servir en tots els tipus de pell. 

Truc: tingues un corrector a mà tot el dia per retocar les zones que necessitin una mica d’atenció extra.

 

Com es prepara?