{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Hola a tothom!

Amb l'arribada de la calor, la fruita esdevé, a més d'un aliment deliciós ric en vitamines i minerals, un aliment que ens ajuda a hidratar-nos fàcilment i d'una manera lleugera. De fet, podem consumir fruita de moltíssimes maneres. Doncs bé, avui us proposaré 10 idees per menjar fruita durant el dia:

 • Amb l'esmorzar, us recomano menjar sempre una peça de fruita, tant crua com en forma de suc o trossejada amb els cereals. I també podeu fer-ho prenent el nou Actimel amb suc de taronja!
 • Emporteu-vos una peça de fruita o un tàper amb fruita per a mig matí o mitja tarda. Sempre ve de gust menjar alguna cosa, i res millor que un saborós aliment que a més refresca, no?
 •  Si teniu un àpat especial i heu de preparar algun plat espectacular, per què no feu un saborós entrant de meló amb pernil, o pinya amb pernil?
 • I perquè sigui més divertit, si voleu jugar amb els colors, podeu fer unes broquetes de diferents fruites, que segur que triomfen.
 • Un batut o suc liquat de fruites sempre va bé per fer un descans i relaxar-se. Què us sembla un suc liquat de síndria, o una crema de mango?
 • Per variar una miqueta les amanides, podeu afegir-hi maduixes, kiwi, poma, pinya, o qualsevol altra fruita.
 • I… què us sembla un gaspatxo de síndria o una crema de meló?
 • Prepareu unes postres delicioses amb iogurt i fruita, tipus mousse, pastís de fruita o, per què no, un iogurt amb fruita trossejada?
 • Mentre mireu una pel·lícula, en lloc de recórrer a les crispetes, podeu picar xips de fruites, que són deliciosos.
 • També podeu afegir fruita als plats com a guarnició o fins i tot en forma de salsa, com ànec amb taronja, o qualsevol altre plat amb una salsa de poma o pera…

Oi que hi ha maneres de menjar fruita fàcils i originals? A més a més, totes aquestes idees poden ser genials per fer-les tant els dies feiners com els festius, i fins i tot per anar a la platja o de pícnic!

Bé, doncs ara us toca treballar a vosaltres. A reveure!

Laia

Community Manager de Danone

 

 

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre