{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

 

Densia és triat Producte de l'Any 2011

Densia ha estat escollit com l'aliment funcional més innovador de l'any. Els participants han fet una valoració molt positiva del conjunt del producte, del qual n'han destacat tant els beneficis com l'excel·lent gust i l'òptima relació qualitat-preu.

Font:www.granpremioalainnovacion.com

 

 

Densia de Danone guanya el Premi Innoval 2010

En la 6a edició, els Premis Innoval tornen a reconèixer les creacions més innovadores de la indústria de l'alimentació i de les begudes.
El jurat va tenir en compte els treballs de concepció, desenvolupament i llançament del producte per atorgar aquest reconegut premi a Densia, el nou producte funcional que ajuda a mantenir la densitat òssia.

Font: www.marketingdirecto.com

 

 

 Danone Premi Elsevier-Galien a la Recerca en Nutrició per a la Salut 2008

Danone va ser guardonada el 2008 amb el Premi Elsevier-Galien a la Recerca en Nutrició per a la Salut, que premia les aportacions dels productes funcionals d'una empresa i la seva àmplia tradició en R+D. Aquest és un dels pilars bàsics de Danone, on treballen professionals de tots els àmbits relacionats amb la nutrició i la salut: biòlegs, enginyers i nutricionistes.
Per guanyar el premi, ha estat clau la recerca desenvolupada per Activia® i Actimel®, pels més de 15 anys d'investigació clínica sobre el ferment L. casei.

Font: https://www.danone.es

 

 

Danone Millor Empresa Espanyola en la categoriade Medi Ambient 2006

Danone va aconseguir el premi a la Millor Empresa Espanyola en la categoria de Medi Ambient concedit el 2006 pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació. La clau per rebre aquest prestigiós guardó va ser el desenvolupament de l'activitat amb la màxima responsabilitat i respecte per l'entorn i emprendre projectes per conservar-lo.

Font: https://www.danone.es

Com es prepara?