{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Esteu preparats? Avui us presentarem sis batuts energètics molt fàcils de fer, perquè carregueu les piles durant la primavera i us mantingueu en forma fins a l’estiu. Ha arribat l’època en què comencem a assaborir els deliciosos batuts, liquats, smoothies i sucs que tants somriures dibuixen entre grans i menuts. Ara bé, sabeu quina és la diferència entre aquestes begudes? Ara ho descobrireu.

Els liquats es diferencien dels batuts principalment perquè tenen com a únic ingredient fruites i verdures que es preparen directament amb una liquadora; en canvi, els batuts es fan amb fruita, xarop o gelat al qual s’afegeix llet o iogurt, entre altres ingredients. D’altra banda, hi ha els smoothies, fets a base d’algun component congelat, sigui iogurt, gel o fruites i, a vegades, llet.

Aquestes begudes, a més de refrescar-nos, són una gran font de vitamines que ens aporta molta vitalitat.

Així que poseu en marxa la liquadora, la batedora, i som-hi!

Batut de maduixa i mango: és una beguda molt suau i refrescant. Pel seu alt contingut en betacarotens és ideal per aconseguir una pell amb bon aspecte i preparar-la per a l’estiu.

https://www.danone.es/es/recetas/snacks/postres-ligeros.html

  • Batut de kiwi, formatge fresc i pistatxos amb cobertura de mel: barregeu el kiwi pelat i trossejat amb el formatge fresc fins a aconseguir una barreja homogènia. A part, trossegeu els pistatxos i els salteu en una paella fins que estiguin rossos. A la mateixa paella hi aboqueu la mel i ho barregeu fins que quedi tot ben unit. Afegir els pistatxos amb mel a la barreja dóna al batut un contrast de textura i sabor. Us atreviu a provar-ho?
  • Batut de síndria amb menta: peleu la síndria i la trossegeu en un got de batedora. Afegiu-hi el iogurt i unes fulles de menta, ho bateu fins a aconseguir una textura cremosa. Al got on heu de servir el batut, trossegeu una mica de síndria natural i hi afegiu el batut. Podeu decorar-lo amb un toc aromàtic de menta perquè presenti més color.
  • Batut de cirera amb iogurt: barregeu les cireres trossejades –i sense pinyol– amb llet i iogurt natural; tritureu-ho amb la batedora fins a aconseguir una textura cremosa. Hi afegiu uns flocs de civada i decoreu el got amb mel per donar-li un toc dolç que encaixarà perfectament amb aquesta barreja d’ingredients.
  • · Batut de poma, pinya, mango, papaia i beguda de civada: bateu tots els ingredients prèviament rentats, pelats i tallats; i a poc a poc aneu afegint-hi la beguda vegetal. Ho barregeu fins a aconseguir una textura homogènia i ja ho teniu llest! A més d’aportar-vos energia, és un batut suau molt recomanable.
  • Batut bicolor de taronja, pastanaga, maduixes i iogurt: liqüeu la taronja i la pastanaga. A part, bateu les maduixes amb el iogurt i disposeu els ingredients de la manera següent: a la base serviu la barreja de taronja amb pastanaga i tireu-hi per sobre el batut de maduixes. Per donar-li un toc més especial podeu afegir-hi trossets de xocolata, que li donaran un gust més dolç.

Espero que gaudiu d’aquestes propostes tan riques i saludables.

Els batuts, com ja hem explicat en articles anteriors, són ràpids, facilíssims de preparar i ajuden a mantenir l’organisme i el cap actius. A més a més… són boníssims!

https://www.danone.es/es/recetas/comidas/recetas-verano.html

Així que atreviu-vos i tasteu-los; notareu la diferència.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre