{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Entre les diverses falses notícies que circulen per Internet, n’hi ha dues que afecten Actimel i que volem desmentir rotundament.



La primera és un correu que afirma que el consum prolongat d’Actimel pot ser perjudicial per a la salut (perquè fa que el cos s’oblidi de fabricar defenses).
Aquest rumor sobre Actimel és absolutament fals i no té cap fonament científic. Així ho demostra el comunicat oficial elaborat per científics independents i l’Associació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes, en què s’afirma que el consum diari de L. Casei no representa cap perjudici per a la salut.
(Vegeu el comunicat).
Desconeixem quina és la intenció de la persona que va crear i va difondre aquesta falsa notícia difamatòria basada en errors científics bàsics i elementals, com que el cos humà pot generar bacteris, que demostren la falta de rigor científic de l’autor.
La segona falsa notícia sorgeix arran d’un estudi publicat pel professor D. Raoult, i ha generat una falsa informació en què es vincula aquest estudi amb Actimel de Danone. Pel compromís amb totes les persones que cada dia confien en Actimel, considerem convenient aclarir que el nostre ferment exclusiu L. Casei Danone no té cap relació amb aquest estudi.

A Danone no podem permetre que es danyi la relació de confiança que fa més de 90 anys que construïm amb els nostres consumidors. Per això, per a qualsevol dubte podeu trucar al 902 180 957, fer-nos arribar la vostra pregunta a través d’Actimel Respon i si voleu més informació, també podeu conèixer l’opinió de les associacions de referència en nutrició i ferments sobre aquestes informacions:
 

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.