{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Hola a tots! Amb motiu del reconeixement de la dieta mediterrània com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat he volgut dedicar aquest post. Algun de nosaltres podem pensar que la Dieta Mediterrània per ser coneguda amb el nom de “dieta”, és un règim per perdre pes, però gens més lluny de la realitat. La Dieta Mediterrània es tracta d'un estil de vida basat en tres pilars: l'alimentació saludable, gaudir del medi ambient i fer una mica d'exercici.

A causa de la seva gran tradició i la vearietat cultural s'han generat falsos mites al voltant de les seves propietats i avantatges. La realitat és que, després de moltes recerques, s'ha demostrat que els habitants dels països mediterranis sofreixen menys malalties cardiovasculars que en la resta de països occidentals. Això es deu a les qualitats del tres aliments claus de la dieta mediterrània:  l'oli d'oliva, el vi i el peix blau. S'ha dit de tot sobre aquests tres aliments, però tenen moltes qualitats. Tant l'oli d'oliva, amb la seva gran quatitat d'àcids monoinsaturats, el vi negre, amb els seus antocians cardiovasculars i el peix blau, ric en àcids omega 3, ens ajuden a reduir els nostres nivells de greix en sang. Per tot això i per que tenim la sort de poder gaudir d'ells en quantitats moderades. D' aquesta manera aconseguirem gran part dels nutrients que el nostre cos necessita, això sí, sense oblidar-nos de la importància de menjar variat i fer una mica d'exercici tots els dies.

*Colorants naturals que es troben en la pell dels raïms habitats, responsables del color dels vins negres.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.