{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Entre la feina, la família i la vida social, els dies poden semblar interminables. Hi ha persones que quan s'enfronten a situacions difícils senten que han arribat al límit, mentre que d'altres poden mantenir una actitud positiva sense importar el que estigui passant. Quin és el secret? Són així per naturalesa o és que tenen una recepta màgica? No, el que passa és que han après a aprofitar la seva força interior per superar els reptes i aconseguir una actitud més positiva i proactiva.  La bona notícia és que tots tenim aquesta capacitat de desenvolupar energia positiva.

Obre't a nous horitzons

Ballar salsa, passejar pel camp o preparar un àpat saludable: tots tenim la nostra manera de relaxar-nos. Però com que hem de compatibilitzar constantment les nostres diferents responsabilitats, sovint acabem deixant aquests plaers simples per a més tard i ens oblidem de les coses divertides que ens agradava fer. Per això és important trobar un equilibri més gran a la vida i recuperar part d'aquesta diversió.

A vegades sabem exactament què és el que ens agrada fer, com ara passar més temps amb els nostres éssers estimats o desfogar-nos amb una bona sessió de gimnàs. Si no ho sabem ben bé, adoptar una actitud despreocupada pot ser una bona forma d'obrir-se a nous horitzons. Utilitza la teva energia interior per provar una activitat diferent cada setmana. Tard o d'hora acabaràs trobant la que et servirà per animar-te el dia. I si resulta que hi tens facilitat, doncs millor que millor!

Apaga aquesta autocrítica repetitiva

Fins i tot la persona més positiva pot sentir-se a vegades assetjada pels seus monòlegs interns. A diferència del que molts afirmen, és impossible buidar la ment per complet. Però també és cert que hi ha formes d'ajudar a reorientar els pensaments i adoptar una actitud positiva. Cal posar les coses en perspectiva: sí, és cert que la nota que ha tret la teva filla és dolentíssima, però també és veritat que acostuma a ser una alumna excel·lent. A més a més, pot ser una bona oportunitat per transmetre-li tots els teus coneixements sobre literatura.

Planifica reunions personals

Passar més temps amb les teves persones més properes i estimades és el mètode més eficaç per sentir la teva energia interior. Per què no organitzes algunes reunions? Cada setmana, tria el moment perfecte per celebrar un sopar privat amb la teva parella o una sessió de compres o d'esport amb els teus fills adolescents. Hi ha altres connexions que també poden ser estimulants: uneix-te a una associació ecologista o participa en un projecte humanitari. Envoltar-te de gent inspiradora només pot redundar en un benefici per a tu i refermar la teva força interior.

Com es prepara?