{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

En una tranquil·la localitat a prop d’Ourense hi ha hagut molt de rebombori. Per tots els racons de la plàcida vila parlen de María Benita, una de les veïnes, que ha trobat la tapa d’Actimel premiada amb 100.000 €! La seva família encara no es creu que hagi tingut tanta sort. “Vaig obrir la tapa i vaig veure ‘Gran Premio 100.000 €’, i no entenia res… Vaig pensar: què és això?”, ens explica la dona afortunada, feliç. “Jo no sabia que hi hagués cap concurs. La gent pensa que aquestes coses no passen mai, que són mentida, fins que un dia, sense buscar-ho, et toca. Quan vam comprovar el codi i vaig veure que ens havia tocat el Gran Premi, i que era veritat, llavors sí que vam riure de l’emoció! No recordo haver rigut tant des de feia molt de temps”.

Aquest hivern ha estat la primera vegada que Actimel duia a terme una promoció amb un premi tan atractiu, i l’expectació entre els consumidors no es va fer esperar. La mecànica era senzilla: 1 de les tapes de les ampolletes d’Actimel amagava 100.000 €, i 100 tapes més estaven premiades amb 1.000 €. María Benita va ser l’afortunada que va trobar la petita tapa amb el Gran Premi. 

Gran premi d’Actimel. Felicitats a la guanyadora!

Amb 62 anys, aquesta mestressa de casa gallega és consumidora habitual d’Actimel. Des de fa 12 anys, cada matí comença la seva rutina amb Actimel, perquè l’ajuda a cuidar les defenses i li agrada. “Jo no he buscat el premi; sembla que el premi hagi vingut a buscar-me a mi”, pensa María Benita. El seu nét, en Samuel, va ser el primer a qui va explicar la troballa de la tapa premiada. “Jo tampoc no m’ho creia”, assegura el jove entre broma i broma.

“Continuo sent la mateixa”, confessa l’afortunada. Aficionada a caminar amb les seves amigues, que l’aprecien moltíssim, a cosir, i sempre disposada a ajudar la comunitat, té clar què farà amb el premi de 100.000 €: compartir-lo amb tota la família. Més endavant els agradaria poder gaudir d’un viatge tots junts, “que prou que s’ho mereixen”, comenten els veïns i els amics amb simpatia. “Després d’aquest premi, Actimel em té guanyada per a tota la vida”, conclou l’afortunada gallega.

Vols conèixer més anècdotes sobre els 100.000 € que han canviat la vida de María Benita? Descobreix-les en aquest vídeo.

Els somnis es compleixen mentre cuides les teves defenses amb Actimel!

Com es prepara?