{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Hola de nou, bon dia!

Avui us vull parlar del colesterol: una mena de greix imprescindible per a la vida, però que hem de vigilar de no acumular en excés per cuidar la salut del cor. Repassarem alguns consells bàsics per mantenir-lo a ratlla i veurem una selecció de receptes baixes en colesterol que us aniran de meravella!

El colesterol és un greix necessari per a l'organisme però que, en excés, no és beneficiós per a la salut del cor. El mes passat vam veure consells per mantenir-lo a ratlla, us en recordeu? Amb unes pautes molt senzilles vam comentar que, entre altres consells bàsics, era important moderar el greix d'origen animal, consumir en cada àpat principal verdures i hortalisses i escollir els cereals integrals. Cap aliment vegetal no conté colesterol, només els d'origen animal i, entre aquests, si escollim els lactis semidesnatats o desnatats i les carns més blanques potenciarem els que contenen menys greixos saturats i colesterol.

A més, sabíeu que els aliments de temporada, a més de ser més assequibles, són els més recomanats? Els productes de temporada, com ara la carxofa, mantenen tota la riquesa en vitamines i minerals, així que, potencieu-los!

Us he seleccionat unes receptes recomanables per cuidar el colesterol. A veure què us semblen!

  • Primers plats

Amanida de pasta

Amanida d'espinacs amb xampinyons

Sopa freda de tomàquet

  • Segons plats

Mandonguilles de peix

Daus de pollastre i pebrot vermell

Estofat de peix amb raïm i taronja

  • Postres

Remolí de formatge, iogurt i fruites vermelles

Peres amb menta

Crema freda de meló

Quina bona pinta que tenen totes! No us vénen ganes d'entrar a la cuina a preparar-les ara mateix? Són receptes nutritives que us aniran de meravella per controlar el colesterol!

A més, per a aquestes receptes podeu utilitzar alguns petits trucs, com servir el primer plat en un joc d'aperitius o utilitzar un ratllador per tallar més fins els aliments que serveixin per condimentar. Tot això farà que les receptes siguin més abellidores. Si encara no teniu els vostres estris, aquí podeu trobar-ne una gran varietat.

I si encara voleu aprendre més receptes baixes en colesterol, aquí podeu trobar-les, tant receptes, com tot un Pla Stop Colesterol, que estic segura que us serà molt útil. Animeu-vos a conèixer més receptes que us agradin i us ajudin a cuidar la salut!

Cuideu la salut del cor!

Laia

Community Manager de Danone

 

Com es prepara?