{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Tenim “Ganes D” tornar a trobar-nos i per fi ha arribat el moment que tant hem desitjat durant setmanes. Ara que ha començat la desescalada podem, per fi, reunir-nos amb la família i els amics a casa.

Durant el confinament hem tingut temps per valorar el que realment importa i el que ens fa més feliços i, sí, la família i els amics, sense dubte, són una de les nostres prioritats! Però hem de seguir les normes del desconfinament perquè encara no hem superat la pandèmia.

Però no et preocupis, pren nota d’aquestes recomanacions per gaudir d’una trobada segura amb la gent que estimes.

Com preparar la casa

Fa dos mesos i prou, per rebre amics i familiars a casa, només calia ordenar la sala i posar unes flors per crear un ambient agradable. Però amb la nova normalitat haurem de prendre precaucions perquè les reunions a casa siguin segures a més de felices. Abans de rebre els convidats hem de fer una neteja de prevenció. La farem seguint les mesures d’higiene que han establert les autoritats sanitàries:

  1. Ventilar tota la casa com a mínim durant 5 minuts.
  2. Desinfectar les superfícies de contacte més habitual: poms de portes, taules, cadires, aixetes, bany... i els estris que farem servir.

Arriben els convidats

La trobada: tota l’emoció del món en aquest instant en què obrim la porta de casa perquè passin els convidats... Oh! Totes les ganes de veure’ns concentrades en la primera mirada. Aquesta sensació que ha passat massa temps veure’ns, d’explicar-nos i compartir totes les experiències i aventures, les tensions i els dubtes i les alegries que hem viscut durant el confinament.

No obstant això, i per respecte als que més estimem, hem de postergar les abraçades i seguir els protocols de seguretat i higiene.

Mantenir un nombre baix de convidats. Si és possible hem de mantenir la distància física de seguretat de 2 metres; si no pot ser, hem de seguir els protocols de protecció física, és a dir, hem de fer servir mascaretes.

Minimitzar el contacte físic vol dir que les abraçades i els petons els guardem per més endavant. Sabem que és difícil després de la separació obligatòria del confinament però hem de tenir present que respectar aquestes mesures de seguretat ens ajudarà a seguir avançant.

És aconsellable deixar les sabates al rebedor per evitar que ens entrin a casa els bacteris i la brutícia que trepitgem al carrer.

Després de tants dies sense veure’ns, és inevitable que fem servir els mòbils per fotografiar el moment de la retrobada. Hem de netejar el mòbil o la càmera de fotos amb un mocador d’un sol ús humitejat amb alcohol o gel hidroalcohòlic. S’ha de fer amb qualsevol objecte que fem servir.

Els convidats se’n van

Quan els convidats ja se n’hagin anat, hem de repetir la rutina de neteja. Ventilar la casa i desinfectar les superfícies de contacte amb una barreja d’aigua i lleixiu o amb un gel desinfectant.

No hi haurà ningú que controli si a casa seguim les mesures de seguretat, però respectar els protocols és la nostra contribució personal i col·lectiva per seguir avançant.

I ja està! A priori semblen massa coses alhora, però un cop ens hi acostumem, segur que les farem de forma natural!

Si t’ha agradat aquest article, mantingues el contacte amb nosaltres. A Danone, durant tot aquest període t’ajudarem a tornar a poc a poc a la normalitat i a recuperar el benestar amb continguts, promocions i altres accions. #DanoneAlimentaLesTevesGanesD

 

Com es prepara?