{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Sabem que és fonamental cuidar la salut cardiovascular, però segons la Fundació Espanyola del Cor, més del 50 % de la població adulta a Espanya té el colesterol alt i, o bé no ho sap, o bé no fa res per reduir-lo. Uns nivells de colesterol a la sang per sobre dels 200 mg/dl són causa de risc en el desenvolupament de malalties cardiovasculars; per tant, convé rebaixar-los.

Per rebaixar el colesterol és fonamental seguir un estil de vida sa i fer-se controls mèdics de manera periòdica. El més recomanable és fer exercici físic regularment i seguir una dieta saludable. Hauria de ser rica en fruites i verdures, llegums, cereals integrals, oli vegetal i peix. A més, convindria que fos pobra en aliments amb alt contingut en colesterol, com la carn vermella, la mantega, el llard, etc. Si, a més a més, prens Danacol, el reduiràs fins a un 10 % addicional.

Aquí trobaràs receptes i exercicis que et poden ajudar a aconseguir els teus objectius.

Danacol, el nostre aliat per reduir el colesterol

Diversos estudis científics han demostrat que prendre un Danacol al dia, com a part d’una dieta equilibrada i variada, redueix el colesterol entre un 7 % i un 10 %, en 2 o 3 setmanes. Per això Danacol és el producte més recomanat per rebaixar el colesterol.

Qualsevol moment del dia és bo per consumir-ne, com ara després de sopar. D’aquesta manera serà fàcil mantenir l’hàbit diari i no t’oblidaràs mai de prendre-te’l.

Qui pot prendre Danacol?

Danacol és una llet fermentada dissenyada per a les persones que tenen nivells de colesterol alts. De tota manera, recomanem consultar-ho amb el metge, que podrà aconsellar-nos millor.

Cal tenir en compte que no es considera nutritivament adequat durant els períodes en què les necessitats de vitamina A són més altes: durant l’embaràs i la lactància, ni per a menors de 5 anys.

Esperem haver-te ajudat! Pots ampliar la informació aquí.

 

Com es prepara?