{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Com bé sabem, menjar bé és essencial per mantenir un bon estat de salut.1 No obstant això, a DANONE creiem que una alimentació sana no només hauria de beneficiar l'organisme, sinó que també hauria de ser una font de plaer. Igual que la majoria dels productes lactis, el iogurt no només és una font de calci2 accessible que ens ajuda a aconseguir la nostra ingesta diària de calci3, sinó que també és un aliment saborós i versàtil, fàcil d'incorporar a la vida quotidiana pràcticament per a tots.

En aquest lloc web trobarà una sèrie de consells i d'idees que demostren com n'és de fàcil i de divertit el fet de menjar sa, i de quina manera pot resultar útil incloure el iogurt com una part habitual de la seva alimentació equilibrada.

La clau per a una alimentació saludable: la senzillesa

Sabem que seguir una alimentació equilibrada i un estil de vida saludable és important. Independentment de si decidim seguir una dieta concreta o simplement intentem menjar més sa cada dia, és important que gaudim del nostre menjar.

Hi ha una infinitat d'informació disponible sobre com adoptar un estil de vida saludable. Encara que pot ser confús, la major part dels consells apunten als mateixos aspectes: intenti practicar exercici de forma habitual, així com triar aliments variats i saludables amb tanta freqüència com sigui possible.

Com bé sabem, si mantenim un bon equilibri de proteïnes (peix, carn, ous, etc.), carbohidrats (midons), juntament amb alguns greixos saludables, vitamines (fruita fresca i verdures, etc.) i minerals, anem per bon camí.1

Com pot ajudar-nos el iogurt natural de DANONE a menjar bé?

El iogurt natural de DANONE està elaborat a partir d'ingredients simples, com són la llet i els cultius vius, que s'escalfen lentament durant el procés de fermentació per aportar al iogurt el seu gran sabor i textura.

Un iogurt natural de DANONE, senzill però alhora saborós, conté alguns dels nutrients essencials que necessitem, especialment calci i proteïnes.2 Amb només 58 calories per ració4 (PENDENT D'ADAPTACIÓ A CADA PAÍS), ens proporciona el sucre natural de la llet, la lactosa, però d'una forma més digerible per a les persones que tenen dificultats per digerir-la. De quina manera? Gràcies a l'acció digestiva de la lactosa que tenen els bacteris vius!5

Els cultius que s'afegeixen a la llet contribueixen a la descomposició de part de la lactosa, tant durant la fermentació com més tard a l'intestí, durant el procés digestiu. D'aquesta manera, milloren la digestió de la lactosa que es troba al iogurt en les persones que tenen problemes per digerir-la.5

Com pot ajudar-nos el iogurt natural de DANONE a elaborar àpats saborosos?

El iogurt natural de DANONE pot contribuir de manera valuosa a un estil de vida saludable.

Al cap i a la fi, en podem prendre un en qualsevol moment del dia, sol, com a refrigeri personalitzat i saludable, o com a ingredient de condiments lleugers com ara salses. El iogurt natural pot trobar-se en qualsevol supermercat i, a més, és fàcil de guardar a la nevera com a ingredient versàtil per preparar àpats i postres de manera ràpida i senzilla.

Així doncs, intentem veure el iogurt natural des d'una altra perspectiva, des dels seus beneficis nutricionals fins a la seva idoneïtat per incloure'l en el nostre estil de vida modern. Aquest producte lacti icònic, descobert per atzar fa milers d'anys i elaborat a partir de la llet fermentada, segueix tenint molt protagonisme avui dia.

De fet, s'ha convertit en un producte de tendència entre els més gurmets, a més de ser objecte d'interès de científics que investiguen els aliments fermentats i la microbiota.

Iogurt natural de DANONE: el fruit dels 90 anys d'experiència de DANONE

Sabia que DANONE va comercialitzar el seu primer iogurt natural al món en farmàcies, i no en botigues d'alimentació, ja l'any 1919? Gairebé cent anys després, DANONE podria confiar en la seva àmplia experiència en el procés de fermentació, basant-se en la seva «biblioteca de cultius» única: una col·lecció de més de 4000 microorganismes (1800 dels quals són exclusius de DANONE). Aquests microorganismes es combinen constantment de diverses maneres per millorar la qualitat dels nostres productes i proporcionar-los diferents sabors i textures. Per què? Perquè pugui seguir gaudint del iogurt natural de DANONE com a part de la seva alimentació diària.

Fonts

1 http://www.euro.who.int/en/homeevention/nutrition/a-healthy-lifestyle
2 French Ciqual 2016
El iogurt és una font de calci. El calci és necessari per al manteniment dels ossos en condicions normals.
El iogurt és una font de proteïnes. Les proteïnes contribueixen a l'augment i la conservació de la massa muscular.
3 http://www.mangerbouger.fr/Les-9-reperes/Les-9-reperes-a-la-loupe/Produits-laitiers 4 https://www.danone.es/es/nuestras-marcas
5 https://www.efsa.europa.eu/fr/efsajournal/pub/1763
El iogurt conté cultius vius. Els cultius vius del iogurt o de la llet fermentada milloren la digestió de la lactosa del producte en les persones que tenen problemes per digerir-la.
6 https://www.niddk.nih.gov/health-information/digestive-diseases/lactose-intolerance

Com es prepara?