{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

El consumidor actual busca productes innovadors que li transmetin noves sensacions. Començant per la fuita de la rutina, del quotidià, noves oportunitats o productes que li permetin, fins i tot, una publicació en xarxes socials. El producte ideal per a la generació actual és un que impulsi el concepte de la “personalització” i, si a més parlem d'aliments, ha de ser saludable, modern i que s'adapti al ritme frenètic de les seves vides.

Un producte que reuneix aquestes característiques és el SKYR, un làctic, l’origen del qual està a Islàndia, elaborat amb llet fermentada. Actualment, el Skyr és un dels productes més trendy entre els mil·lennials, això es deu al seu alt contingut en proteïnes que contribueixen al creixement i manteniment de la massa muscular. A més, és font de calci1, que és necessari per al manteniment dels ossos en condicions normals i també ajuda a controlar l'apetit.

El Skyr de Light & Free* Triple Zero és un producte amb un alt contingut de proteïnes, té un 0% de matèria grassa, 0% de sucres afegits* i 0% d'edulcorants artificials. Gràcies als seus nutrients i a aquest alt contingut en proteïnes, és un complement ideal per a una dieta sana i variada.  A més de ser saludable, compta amb un format unitari, perquè puguis portar-ho amb tu i gaudir-ho a qualsevol moment del dia. Prova-ho en les seves dues varietats: amb fruites Tropicals o amb nabius. És realment deliciós!

Fonts

Light and Free: és font de calci que és necessari per al manteniment dels ossos en condicions normals
Light and Free Skyr: és alt en proteïnes que contribueixen al manteniment i creixement de la massa muscular i font de calci que és necessari per al manteniment dels ossos en condicions normals.
Light and Free té un contingut reduït en sucres i greixos: menys 30% de sucres i greixos que productes Danone Original amb Fruites 

Com es prepara?