{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Cuando nos dicen que tenemos el colesterol elevado sabemos que debemos actuar cuanto antes. Te contamos los 5 pilares básicos para conseguir reducirlo:

- Asegúrate de tomar verdura en cada comida. Tanto cruda como cocinada, la verdura es nuestra aliada para combatir el colesterol: nos aporta fibra y vitaminas en pocas calorías.

- Evita los aperitivos antes de la comida. Acostumbran a ser alimentos calóricos y altos en colesterol y/o sal.

Quan ens diuen que tenim el colesterol alt sabem que hem d’actuar com més aviat millor. T’expliquem els 5 pilars bàsics per aconseguir reduir-lo:

- Assegura’t que prens verdura en cada àpat. Tant crua com cuinada, la verdura és la nostra aliada per combatre el colesterol: ens aporta fibra i vitamines en poques calories.

- Evita els aperitius abans de menjar. Acostumen a ser aliments calòrics i alts en colesterol i sal.

- Tria l’oli d’oliva com a condiment diari, en lloc de maionesa i altres amaniments cremosos. Sempre és millor utilitzar-lo cru i si cuinem és millor triar coccions senzilles: forn, planxa, bullir i sense salses.

- Com a postres diàries opta sempre per fruita fresca o iogurt en lloc de pastissos o gelats.

- Pren-te el teu Danacol diari. Danacol és una llet fermentada amb esterols vegetals, consumir-ne cada dia durant 3 setmanes, fent un estil de vida saludable, ha demostrat que redueix el colesterol entre un 7 % i un 10 %.

Et recomanem sobretot que consultis també amb el teu especialista, segur que et podrà donar unes pautes personalitzades perquè la teva dieta per al colesterol et porti a uns nivells saludables.

Danacol conté esterols vegetals, que redueixen el colesterol entre un 7 % i un 10 % en 2-3 setmanes. Si necessita reduir el nivell de colesterol. No recomanat a dones durant l’embaràs, la lactància ni a menors de 5 anys. Consum màxim d’esterols vegetals 3 g/dia. Mantingui una dieta saludable amb fruites i verdures. Si pren medicació, consulti el metge. TNS 2013 recomanacions consumidors. Iri 2012 venda reductors colesterol.

 

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre