{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Seguir una alimentació sana i equilibrada no vol dir que no et puguis concedir algun caprici dolç de tant en tant… El cos t’ho agrairà amb un somriure! T’ensenyem com fer el teu propi gelat casolà amb un toc de canyella.

  • Ingredients: 6 decilitres de llet, 1 beina de vainilla, 250 grams de sucre, 6 rovells d’ou, 3 branques de canyella,  3 decilitres de nata líquida, 20 peces de xocolata
  • Preparació: Posa la vainilla en un pot amb la llet, la meitat del sucre i les branques de canyella partides per la meitat. Escalfa-ho i retira-ho del foc quan comenci a bullir. Tapa-ho i deixa-ho en infusió durant 30 minuts. Bat la resta del sucre amb els      rovells fins que blanquegin i augmentin de volum. Cola la llet per  eliminar les branques de canyella, escalfa-la i afegeix-la a poc a poc a la barreja de rovells sense deixar de batre. Passa-ho a un pot i escalfa-ho al bany maria suaument fins que se’n facin natilles. Deixar-les refredar  tapades. Per muntar la nata, barreja-la amb les natilles i passa-la a un  recipient de plàstic o de vidre amb tapa. Reserva-ho al congelador durant 3 hores. Treu-ho, bat-ho i torna-ho a guardar al congelador un mínim de 20      hores, batent 3 o 4 vegades durant aquest temps. Treu-ho 30 minuts abans de servir el gelat.

Idea: Posa 3 boles a cada bol i acompanya’l amb unes teules de xocolata.

Com es prepara?