{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMAS
{{freetag}}

PROTEÏNA EN ESTAT PUR

Els nous làctics YoPRO contenen 10 grams de proteïna natural. Un producte proteic per alimentar la musculatura després de fer exercici.
I si el iogurt fos més que uns postres? Encara que a Espanya s'associa més amb el moment final dels menjars, als Estats Units o Austràlia, els iogurts formen part de la dieta habitual dels esportistes i amants de l'alimentació sana.

La nova gamma YoPRO de Danone proposa els seus nous làctics hiperproteics del mercat, amb 0% de greix, per completar la dieta postentrenament, sigui la que sigui la intensitat o la freqüència amb la qual es practica esport.
 

CONSOLIDAR ELS MÚSCULS

El moment de consum ideal de YoPRO és dues hores després de realitzar exercici físic, quan s'obre la denominada finestra anabòlica i augmenta la capacitat del cos per absorbir els nutrients. La proteïna ajudarà a la massa muscular, ja que contribuirà en augmentar i conservar els músculs després de l'entrenament.

Cada terrina de 130 grams d'aquest làctic – versió natural o sabor fresa – ha sigut elaborada a partir d'un 45%-50% de formatge frec desnatat, nata i llet desnatada pasteuritzada, i ferments làctics. "Els productes rics en proteïnes solen tenir un sabor lleugerament àcid i astringent, no tan saborós.

Pels que desitgen un paladar més dolç tenen de sabor fresa, amb sucres afegits.

SOLO 63 KILOCALORÍAS

Per altra banda, el YoPRO natural està pensat per aquells que practiquen esport o exercici habitual, amb 10 grams de proteïna, 0% greix i 63 kilocalories. Els experts en nutrició recomanen que s'alteri el tipus de fonts de proteïnes després de l'entrenament: pot ser amb lactis, ous, pollastre, peix...etc.

 

Tenim consells per a tu... 

  • AMB FRUITES DEL BOSC Un grapat de nabius, mores i gerds – que poden ser deshidratats, descongelats o de temporada – aportaran intensitat al sabor làctic.
  • CIVADA, CHÍA i FRUITS SECOS Batre el YoPRO per augment la seva cremositat. Barrejar la chia i civada, abocar sobre el làctic. Afegir nous i un dàtil a trossos.
  • ALIMENTACIÓ SALUDABLE Ratllar la pell de mitja mandarina sobre el YoPRO. Afegir una culleradeta de cacau pur desgreixat en pols i batre. Dóna-li un toc més dols amb canyella

     

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre